Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.1.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Rogue assassin aka War kertoo kovaotteisesta FBI-agentti Crawfordista, joka etsii pahamaineista yakuza-jengiläistä joka tunnetaan myyttinä nimeltä Rogue. Yakuza ja Triadit ovat sodassa keskenään, ja Rogue on pelätty yakuzan ykkösmies. FBI-agentti Crawford haluaa kostaa Roguelle hänen kaverinsa perheen tappamisen…

War on sataprosenttinen toimintaelokuva. Elokuvassa kuoli paljon ihmisiä, siinä ammuttiin ja pätkittiin paljon menemään. Räjähtelyjä ei onneksi ollut, ainakaan liikaa. Warissa on ensimmäistä kertaa kahden mantereen toimintatähdet ovat samassa elokuvassa, Jet Li ja Jason Statham. Täytyy sanoa että pelaavat hyvin yhteen. Loppupeleissä War on hyvä actionpätkä, ei sen enempää eikä vähempää.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!