Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 3.12.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Komanssi-intiaani Tonto törmää sattumoisin lainoppineeseen, John Reidiin, joka veljeänsä ja pitäjiä myöten yrittää varmistaa että paikallinen lainsuojaton joutuu oikeuden eteen. Sattumien summana Reid ja Tonto joutuvat kulkemaan samaa polkua…

The Lone Ranger ei ole niin huono mitä sanotaan, ainakaan silloin kun alkuperäisestä tarinasta ei tiedä mitään. Leffa on leffana jännittävä, mukaansatempaava ja äksöniä täynnä. Huumori muistuttaa jotenkin etäisesti uusimmista Pirates of The Caribbeaneista kun Johnyn Depp on pääosassa ja heittää ajoittain tyhmiä one-linereitä. Näyttely, tehosteet ja seikkailupitoinen äksöni pitävät kuitenkin hyvin otteessaan kaksi ja puoli tuntia. Hieman liian pitkä leffa, mutta kokonaisuutena kuitenkin erittäin katsottava. Tykkäsin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!