Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.3.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Twilight kertoo Bellasta, joka muuttaa pikkukaupunkiin isänsä kanssa vanhempiensa erotessa. Pikkukaupunkiin muuttaa mystinen perhe, ja Bella sattuu rakastumaan perheen outoon poikaan, Edwardiin. Käy ilmi, että Edward onkin vampyyri, ja Bella on asettanut koko vampyyriperheen vaaraan…

Elokuva oli pettymys. Kristen Stewartin roolisuoritus oli mielestäni hieman heikko. Suorastaan ärsyttävän läpipaistava ylinäyttely kohdissa joissa hän yritti näytellä epävarmaa ja hämmentynyttä. En oikein pitänyt muistakaan roolisuorituksista. Koko elokuvan ajan odotin jotaini tapahtuvan, mutta sitä jotain ei koskaan tapahtunut. Leffa oli kuin hieman modernisoitu teinivampyyrielokuva, jossa oli sekoitus addams familya – vain komedia puuttui. Keskikertainen pätkä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!