Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 26.2.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Carl on tavallinen mies, jonka elämä on suhteellisen jumissa. Mies on varautunut, ja keksii tekosyitä ja sanoo ihmisille ei, jotta ei tarvitsisi vaivautua lähtemään mihinkään vahingossakaan. Kaikki muuttuu kun Carl tapaa vanhan ystävänsä, joka houkuttelee hänet Yes Man -konferenssiin, jonka ideana on kehoittaa sanomaan kaikkeen kyllä ein sijaan. ”Hanki elämä, sano siis kyllä!”. Carl oppii että sanomalla kyllä hän antaa itselleen mahdollisuuden tehdä asioita joita ei ole ennen kokenut. Samalla Carl löytää itsestään uusia puolia, ja tajuaa että myönteisyydellä on hyviäkin vaikutuksia.

Jim Carreyta on aina hauska katsoa. Uusi komedia Yes Man ei ole ollenkaan hassumpi. Itseasiassa tuo idea olisi aika jännittävä omallakin kohdalla, mutta enpä usko että jaksaisi toteuttaa. Idea on hauska, mutta kokonaisuutena elokuva oli ihan pieni pettymys. Jim Carrey on ilveilyssään Jack Blackin veroinen. Bradley Cooper on myös mainittavan hyvä. Hauska elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!