Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.11.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Evan on pikkukylän aktivisti, joka tykkää elämästään. Kun hänen alaisensa murhataan, Evan perustaa kotikulmien valvontatiimin, johon liittyy kolme idioottia. Käy ilmi, että alienit ovat valtaamassa maapalloa, aloittaen pikkukylästä…

Odotin ehkä hieman liikaa tältä elokuvalta. Onhan sen sentään ohjannut The Lonely Islandin Akiva Schaffer, jolla on normaalisti vähän hauskemmat jutut. Näyttelijöissä ei oikeastaan ole toisaalta mitään vikaa, juoni ja käsikirjoitus on vain epähauska. Mikään absurdikaan juttu ei naurata ei sitten millään. En tiedä olisiko tämä hyvää huumoria kännissäkään. Jotenkin ei vaan toimi, ei edes The Lonely Island -poikien cameo-roolit. Isot odotukset, isot pettymykset. Ei voi mitään. Kullan arvoinen neuvo, jätä väliin tämä, et menetä mitään.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!