Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 12.11.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Conner, Owen ja Lawrence ovat lapsuudesta asti tiukimmat frendit ja jo nuorena he muodostavat räppiryhmän nimeltään Style Boyz. Aikuisiällä Connor lähtee kuitenkin vetämään soolouraansa ja kaveruksilla menee välit katki. Menestys maistuu liian hyvältä ja Connorin uusi levy floppaa niin pahasti että hän tulee rytinällä alas…

The Lonely Islandin huumorihemmoja on aina mukava katsoa. Leffa on kuin nykyajan The Spinal Tap, kivasti musiikkimaailmaa parodioivaa meininkiä. Juoni on tosi köppänen, mutta hauskuuttaa juuri tarpeeksi. Musiikki on taattua The Lonely Island -laatua. Ei mikään ihmeellinen, mutta hauskaa hupia kaiken kaikkiaan. Olisin ehkä kuitenkin odottanut pojilta ehkä vieläkin enemmän revittelyä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!