Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 7.11.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Paige ja Leo ovat kuin paita ja peppu, rakastunut naimisissa oleva nuoripari. Joutuessaan auto-onnettomuuteen Paige herää muistamatta miestään. Leo yrittää epätoivoisesti voittaa Paigen rakkauden takaisin samalla kun vanhemmat joihin Paige on aiemmin katkaissut välit ja exä joka aiemmin oli Paigen kihlattu palaavat käyttämään muistinmenetystä hyväkseen…

The Vow on sydämenpohjasta asti riipaiseva romanttinen draama. Rachel McAdams ja Channing Tatum sopivat hienosti yhteen ja molempien näyttely on ensiluokkaista. Tykkäsin leffan maagisesta tositarinaan perustuvasta juonesta. Tavallaan hieman masentava stoori, mutta pidin loppuratkaisusta. Elokuva opetti jälleen hienosti rakkaudesta, se on toisen hyväksymistä sellaisena kuin on, toisen onnellisena pitämistä tavoittelematta omaa etua. Suosittelen tätä leffaa lämpimästi. Taattua herkkää romanttista meininkiä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!