Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 21.7.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Roomalaisten miehittämässä Britanniassa taistellaan yhä. Marcus Aquila on menettänyt isänsä surullisenkuuluisassa yhdeksännen legioonan taistelussa ja lähtee uhkarohkealle retkelle etsimään kadonnutta kultaista kotkapatsasta palauttaakseen sukunsa kunnian…

The Eagle on visuaalisesti hieno, mutta kokonaisuutena tasapaksu eeppinen semihistoriallinen seikkailuelokuva. Elokuva on kaunis adaptaatio Rosemary Sutcliffin romaanista, puitteet ovat kunnossa. Yleensä tympeä Channing Tatum pärjää elokuvassa hienosti ja puhaltaa Jamie Bellin kanssa yllättävän hyvin yhteen hiileen. Elokuva ei vain kokonaisuutena ollut minkäänlaista vau-ilmiötä herättävä. Hyvää eeppistä seikkailua. Taistelukohtauksia olisi voinut olla enemmän ja ne olisivat voineet olla näyttävämpiä. Jännityselementeistä plussaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!