Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.10.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Maailman johtavin asetuottajayhtiö Mars on luonut uuden ydinkärjen, joka vapauttaa nanobiittejä, jotka syövät metallia. Kun kärjet lähtevät myyntiin, ne ovatkin yllättävän haluttuja. Tavallisen armeijan saattajia vastaan hyökkää ylivoimaisella varustuksella varustettu joukkio.

Selviytyjät pelastaa teknologiallaan G. I. Joeksi kutsuttu huippusalainen armeijan eliittitiimi, johon ainoat kaksi selviytyjää Duke ja Ripcord pääsevät sisälle. G. I. Joet haluaa tuhota paha Mars-yhtiön tiedemies, samalla kun Mars suunnittelee terrori-iskua ranskaan kostaakseen historian tapahtuman…

G. I. Joe on ärsyttävän sekava elokuva. Leffa on aivan liian nopeatempoinen, enkä ainakaan minä pysynyt yhtään kärryillä. Loppuvaiheilla jatkuva räiskiminen alkoi jo kyllästyttää, varsinkin kun ennalta-arvattavista juonikuvioista tiesi jo valmiiksi mitä tuleman pitää.

Leffaan oli tungettu liikaa tunnettuja näyttelijöitä, mistä johtuen kukaan ei oikein päässyt loistamaan. Lostista tuttua Adewale Akinnuoye-Agbajea oli kuitenkin erittäin piristävää nähdä pääroolissa. Myös Scary Movie -tähti Marlon Wayansia oli yllättävä nähdä noinkin isossa roolissa.

Channing Tatum oli jälleen turhan keskinkertainen näyttelijäsuorituksiltaan. Rachel Nichols on mielestäni ollut aina ärsyttävä näyttelijä. Dennis Quaidin roolisuoritukseen petyin ja rankasti. Pähkinänkuoressa G. I. Joe on hieno tehoste- ja toimintapläjäys, mutta loppupeleissä käteen ei jää sitä kaivattua vau-ihastusta. Katsottava elokuva, mutta ei niin hyvä mitä sanotaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!