Superroistot Harley Quinn, Bloodsport, Peacemaker ja joitakin sekopäitä Belle Reven vankilasta lyöttäytyvät yhteen pakon sanelemana Amerikan hallituksen supersalaiseen ja salamyhkäiseen Task Force X -tehtävään. Joukkio pudotetaan kaukaiselle saarelle Corto Malteseen, joka on täynnä vihulaisia…

Vuoden 2016 samaa nimeä kantava David Ayerin ohjaama Suicide Squad oli niin kehno, että siitä jäi pitkäksi aikaa trauma koko hahmojoukkiota kohtaan. James Gunnin versiointi on kuitenkin eri maata, mutta ei mikään ihme, sillä Guardians of the Galaxyn luoja osaa nämä hommat. Leffa on sekä hauska että väkivaltainen yhtä aikaa. Leffa on täynnä nimekkäitä näyttelijöitä, kuten Margot Robbie, Joel Kinnaman ja John Cena. Sivurooleissa nähdään mm. Jai Courtney, Nathan Fillion ja yllärinä Taika Waititi ja itse Sylvester Stallone kuningashai Nanauen äänenä. Sekopäärooleihin leivottu David Dastmalchian osuu polkadotmiehen virkaan kuin nenä päähän.

Tämän vuoden uusintaotos The Suicide Squadiin on erittäin mukaansatempaavaa viihdettä. Tätä olisi jaksanut katsoa pidempäänkin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!