Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 6.6.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Eletään vuotta 2019. Amerikka on korruptoitunut valtio täynnä väkivaltaa ja sensuuria. Televisio kasvattaa maan lapset, ja koko kansa on turtunut väkivaltaan jota tarjoaa suosituin ohjelma ”Juokse tai Kuole”. Ohjelmassa ”rikolliset” tai ”pahat ihmiset” juoksevat hengestään samalla kun heitä jahtaa kylmäverinen tappaja. Syylliseksi lavastettu entinen poliisi joutuu peliin taistelemaan elämästään…

Running Man on hauska elokuva, sillä erikoistehosteet, lavasteet, ja näyttely on niin käsittämättömän huonoa. Erityisesti Arnold Schwarzeneggerin näyttelysuoritukset ovat älyttömän surkeita, mutta se tekee elokuvasta hauskan – varsinkin kun elokuvassa sanotaan Artun tavaramerkki ”I’ll be back”. Katso ja naura, mutta älä odota mitään mieltä mullistavaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!