Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 9.3.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Harry Brown on entinen merijalkaväen mies. Eläkeläismies Brown on juuri menettänyt vaimonsa. Alueella tapahtuu jatkuvasti pahoinpitelyitä, murhia, ja rikollisuus tuntuu hallitsevan pientä brittikylää. Brownin rakas ystävä eläkeläinen Leonard Attwell saa osansa kiusanteosta, kunnes eräänä päivänä se päätyy murhaan. Ystävänsä kuolemasta katkeroituneena Brown päättää kostaa ilkivallantekijöille, koska poliisikaan ei tunnu mahtavan rikollisille mitään…

Virkistävää nähdä Michael Cainen loistavan roolisuorituksessaan pitkästä aikaa. Leffassa on hyvä ja puhutteleva juoni, mistä pidin kovasti. Harry Brown on yllättävän väkivaltainen elokuva, mutta se jaksaa viihdyttää katsojaa alusta loppuun saakka. Jännittävä rikostrilleri huippunäyttelijöillä, suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!