Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 23.10.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 16 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Hääpari saapuu kartoittamattomaan kyläpahaseen nimeltä Rock and Roll heaven, Oregoniin, jossa järjestetään ilmainen konsertti joka ilta. Kaupungissa on kuitenkin joku pahasti vialla, ja asiat on vielä pahemmalla mallilla kun selviää ettei sieltä ole helppoa poispääsyä…

Myös tämä Stephen Kingin Painajaisista peräisin oleva minielokuva jättää kylmät väreet selkäpiihin. Näyttelijäsuoritukset ovat edelleen huippuluokkaa, ja elokuva kertoo jälleen kerran Stephen Kingin monipuolisuudesta. Oiva mies tekemään ja kirjoittamaan hyytäviä elokuvia ja kirjoja. Suosittelen ehdottomasti katsomaan muiden Stephen Kingin Painajaisia & Unikuvia dvd:n elokuvien ohessa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!