Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 2.12.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Andrew Paxton työskentelee erikoisassistenttina firmassa, jossa on maailman kamalin naispomo, Margaret Tate . Kanadasta kotoisin oleva kärkäs ja pompotteleva pomo saa kuulla ylemmiltään, että hänet uhataan erottaa maasta, sillä hänen viisuminsa ei ole kunnossa. Maasta erottamisen uhalla Margaret pakottaa alaisensa Andrewin menemään naimisiin kanssaan, jotta saisi pitää työpaikkansa lisäksi kotinsa. Uutta paria seuraa kuitenkin petoksen vainunnut mies oikeudesta, ja heidän täytyy matkustaa Andrewin kotiseudulle ”kuherrusmatkalle” todistaakseen olevansa aito naimisiin menevä pari…

The Proposal on hyvä komedia. Leffa oli erittäin kiinnostava, ja hauska. Pidin ihan älyttömästi sekä Sandra Bullockin, että Ryan Reynoldsin roolisuorituksista, Reynoldsin ollessa muutenkin yksi lemppareistani. Komediat ovat usein ennalta-arvattavissa, ja niin oli tämäkin, mutta se ei huonontanut elokuvan laatua. Kokonaisuus on erittäin hauskaa viihdettä, joka sopii jokaiselle.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!