Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 29.11.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

The Poughkeepsie Tapes kertoo mielisairaasta sarjamurhaajasta, jonka kotoa löydettiin sadoittain videoita, joissa esiintyy häiritsevää tappamista, kidutusta, ja muuta yhtä kauheata. Poliisin ja FBI:n tutkimukset eivät tunnu johtavan mihinkään, kunnes nauhojen loputtomalta tuntuva seulonta on ohi. Oikeaa murhaajaa ei siltikään saada kiinni, kun järjettömät hirmuteot jatkuvat ilman johtolankoja…

Jälleen uusi semidokumentti katsottu. Elokuva on sen epämääräisyyden takia selkäkarvoja nostattava. Kuvaustapa on ihan hieno, sillä katsoja saadaan jälleen pohtimaan onko kyseessä aito tapaus vai ei. Elokuva oli melko hämärä ja sairas. Kokonaisuus jäi hieman löyhäksi, sillä itse en ainakaan pitänyt videonauhojen epämääräisyydestä. Ei mikään hyvä, mutta ei mikään huonokaan elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!