Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.12.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Eletään vuotta 1969. Joukko erilaisia toisilleen entuudestaan tuntemattomia ihmisiä tapaa El Royalen hotellissa, jossa ei näytä olevan juurikaan henkilökuntaa. Selvitettyään huoneensa, ihmiset huomaavat että kanssamajoittujat eivät olekaan ihan sitä miltä aluksi vaikuttavat…

The Cabin in the Woodsin ohjaajalta, The Martian -elokuvan ja Lost-sarjan tuottajalta Drew Goddardilta onkin odotettu jo uutta pätkää. Bad Times at the El Royale tähdittää ainakin yhden lempinäyttelijäni, kuten ”The Duden” eli Jeff Bridgesin. Sivuroolia näyttelee myös mm. Thorina tunettu Chris Hemsworth.

Elokuva on hidastempoinen, mutta erittäin mukaansatempaava ja originaali. 60-70-luvun taitteen ajankuva on onnistunut. Twistejä sisältävä mysteeridraama sisältää myös yllättävän paljon väkivaltaa. Oikein suositeltava, erilainen elokuva katsottavaksi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!