Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.1.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Dwyerin perhe muuttaa Etelä-Aasiaan isän työn perässä. Juuri maahan päästyä syttyykin kapinallisten aloittama sotatila, eikä missään ole turvallista. Jack Dwyerin pitää tehdä kaikkensa, jotta vaimo ja kaksi lasta ovat turvassa samalla kun pakotietä ei ole…

No Escape on jännittävä toimintatrilleri. Pääosan Owen Wilson on perusvarma itsensä. Pierce Brosnanilla on kerrankin mielenkiintoinen hahmo, joka saa harmillisesti aika vähän ruutuaikaa. Juonta oltaisiin voitu avata enemmän, mutta pidin non-stop-jännäilyistä vallattomasti. Loistotrilleri pienistä puutteistaan huolimatta. Aika kului yllättävän nopeasti. Suosittelen hieman erilaisten toimintaleffojen ystäville.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!