Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.12.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Taru kertoo että paholainen aina silloin tällöin ottaa ihmisen muodon kylvääkseen kauhua ja tappaakseen ihmisiä antaakseen heille opetuksen. Eräällä kadulla tapahtuu itsemurha. Samana päivänä joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä jää jumiin korkean yritysrakennuksen hissiin. Kauhu valtaa hissikopin kun valojen sammuessa aina joku kuolee. Kukaan ei ole turvassa…

Devil on erittäin jännittävä ja upea trilleri. Tässä M. Night Shyamalan tuottamassa elokuvassa ei ole ketään mahdottoman tunnettuja näyttelijöitä, mutta näyttelijät ovat hyviä rooleissaan. Minulle entuudestaan tuttuja olivat mainiot Jacob Vargas, Logan Marshall-Green ja Matt Craven. Devil on erilainen, ja tuo oikeassa fiiliksessä äänet kovalla katsottuna sitä kaivattua jännitystä. Suosittelen hyvän kauhun ja trillerin ystäville.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!