Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.6.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Eletään maailmassa, jossa kaikki kertovat absoluuttisen totuuden kaikesta. Valhetta, petosta, eikä fiktiota tunneta – sitä ei vain yksinkertaisesti ole olemassa. Elokuvat ovat tositarinoita, ja historiallisia faktoja. Ihmisissä vallitsee yleisesti ottaen pinnallisuus, eikä turhasta loukkaannuta koska suoraan sanominen on normaalia arkipäivää. Mark Bellison on hieman pulska ja vähemmän menestynyt kaveri, jota pidetään yleisesti ottaen luuserina… kunnes hän oppii taidon jolla pääsee jumalan tasolle: valehteleminen.

Aivan uskomattoman hauska ja mielenkiintoinen elokuva! The Invention of Lying on kekseliäs mielikuvitusmatka, jolla viihtyy alusta loppuun saakka. Pidän Ricky Gervaisista älyttömästi, ja Jennifer Garnerkin sopi hienosti rooliinsa. Elokuva oli hupaisan hauska, eikä sitä katsoessa aika käynyt sekuntiakaan pitkäksi. Pidin myös elokuvan toteutustavasta, ja roolihahmoista. Ei pahaa sanottavaa, suosittelen!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!