Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 23.1.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Bertram Pincus on hammaslääkäri, joka vihaa ihmisiä. Tällä ihmisvihaajalla on kuitenkin ärsyttävä suolisto-ongelma, jonka hän käy korjauttamassa. Pincus haluaa kuitenkin nukutuksen, koska ei tolpillaan halua nähdä ihmisten ronkkivan hänen rectumiaan. Toivuttuaan operaatiosta mies kuulee että kuoli muutamaksi minuutiksi. Sivuvaikutuksena hän alkaa nähdä kuolleita ihmisiä, jotka pyytävät häneltä apua kuolemansa takia kesken jääneisiin tehtäviin. Pincus päättää auttaa erästä miestä hänen leskeksi jääneen vaimon kanssa, ja samalla rakastuu tyyppiin…

Ghost Town on hassunhauska ja viihdyttävä elokuva elävistä ja kuolleista. Elokuva ei ole missään vaiheessa synkkä, mutta lopussa hieman surullinen. Usein elokuvissa kuolleet jäävät elämään elävien kesken maailmaan, tosin omaan erilliseen maailmaansa, jota elävät eivät näe. Kun tätä kuolleiden ja elävän rajaa rikotaan, päästään todella viihdyttäviin tuloksiin. Ghost Town on kerrankin hauska elokuva tästä kyseisestä aiheesta. Pidin siitä että elokuvaan oli laitettu pääosaan niinkin viihdyttävä brittinäyttelijä kuin Ricky Gervais. Myös Greg Kinnear oli roolissaan mainio, kuten yleensä. Leffassa oli myös yllättäjä, 4400-sarjasta tutuksi tullut Bill Campbell. Suosittelen!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!