Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.4.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Panemin sota eskaloituu ja vyöhykkeet yhdistyvät. Katniss Everdeenistä muodostuu kapinallisten johtaja, tai ainakin kasvot johtajuudelle. Presidentti Snow elää kartanossaan, mutta kapinalliset ovat yhä lähempänä. Kun kapinalliset läpäisevät Capitolin muurit, Snow pistää pelintekijät asettamaan vaarallisia ansoja matkan varrelle…

The Hunger Gamesin päätösosa on melko eeppinen seikkailu. Tapahtumaa riittää, mutta jokin tässä jo alkaa puuduttaa. Philip Seymour Hoffmanin poissa olo näkyy vasta loppuvaiheella ja koko tapauksen jotenkin aistii myös näyttelijöistä. Äksöniä, CGI:tä, näyttelyä, meininkiä, kaikinpuolin hyvää sellaista, mutta ehkä tämä tosiaan oli tässä. Ei lähtenyt jostain syystä ihan yhtä hyvin kuin aiemmat osat. Uskoisin että tämän katsoo vain he, jotka kirjoista tykkäsivät.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!