Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.10.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Sotilas ilmaantuu toisen kuolleen sotilaan, kaverinsa perheen kotiovelle. Perhe ottaa arastelevan soltun vastaan ja tarjoaa tälle yösijan. Alkaa kuitenkin vaikuttaa siltä, että mies ei ole sitä mitä väittää olevansa…

The Guestia on verrattu Driveen ja sitä se on ainakin soundtrackinsa ja päänäyttelijä Dan Stevensin goslingimaisen karisman kautta, mutta muuten kyseessä on aivan erilainen elokuva. Synthwave-musiikki on erinomaista, samoin näyttely. Mysteeri elokuvassa toimii mainiosti, sillä ainakin alkupuolisko aiheuttaa kutkuttavaa arvailua. Leffa on kuitenkin aika verkkainen, eivätkä hahmot ole tarpeeksi kiinnostavia. Sopivasti äksöniä, trilleriä ja mysteeriä. Ihan katsottava pala kokonaisuutena.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!