Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.8.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Kirurgi Richard Kimblen vaimo murhataan ja Richard joutuu syytteeseen. Kimble tuomitaan syyttömänä kuolemaan, mutta matkalla vankilaan mies pääsee pakenemaan. Karkuteillä oleminen on haastavaa, mutta Kimble päättää selvittää vaimonsa murhan keinolla millä hyvänsä…

”Takaa-ajettu” on ehkä yksi parhaista tämäntyyppisistä äksöntrillereistä. Tommy Lee-Jones ja Harrison Ford ovat elokuvassa älyttömän hyviä. Pidin jatkuvasta jännityksestä, ennalta-arvaamattomuudesta ja soundtrackista. Leffassa ei oikeastaan ole mitään vikaa. Toimintaa olisi voinut olla vielä enemmän, sillä toimintaleffaksi tämä on melko rauhallinen pätkä. Ysärileffaksi oikein mainio paketti. Viihdykettä yhdeksi illaksi riittämiin. Suosittelen, jos et ole vielä nähnyt.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!