Nicolas Cage ei saa unelmarooliaan, joten joutuu ottamaan keikan viihdyttäjänä superfanille Javille, joka asuu Espanjan Mallorcalla hulppeassa lukaalissaan. Näyttelijälle alkuun tympeältä kuulostava reissu osoittautuu kaikkien aikojen toimintaseikkailuksi…

Nicolas Cage näyttelee Nicolas Cagea ja vieläpä uskottavasti. Suurenmoisen lahjakkuuden sietämätön taakka on niin metaa, että oksat pois! Elokuva on sydäntä lämmittävä, ratkiriemukkaan hauska ja ennen kaikkea omaperäisen uniikki. Huomasin nauravani monessa kohtaa katketakseni. On hienoa nähdä, että Cage osaa tehdä parodiaa itsestään ja vieläpä onnistuneen taitavasti.

Melkoisen tuntematon ohjaaja Tom Gormican on saanut aikaan mainion toimintakomedian. Pedro Pascalia on mukava katsoa tällaisessa roolissa. Leffa nostaa framille ei pelkästään Cagen upean sekavan uran ja elämän, mutta myös elävän kuvan itsessään taiteenlajina. Lämmin suositus, kaikin puolin mainio elokuva. Elokuvassa itsekehu haisee nokkaan, mutta syystäkin. PS. Paddington 2 on ihan hyvä elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!