Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 8.3.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

The Fighter on tarina nyrkkeilijäveljeksistä Massachusettsin Lowellista. Dicky on ongelmainen nelikymppinen ja pikkuveli Micky kolmikymppinen ja menettämässä mahdollisuutensa menestyä nyrkkeilymaailmassa. Dicky yrittää treenata huumeongelmiensa keskeltä, kunnes Micky kyllästyy mielipuoliseen suurperheeseensä ja päättää etsiä treenaajaa muualta…

The Fighter on upea nyrkkeilydraama ja tositarina. Vähemmän nyrkkeilyjuttuja seuranneena nämä ihmiset olivat minulle aivan uusia. Roolisuoritukset ovat huikeita kaikin puolin. Erityisen yllättynyt olin itsensä ylittäneestä Christian Balesta. Jännittävä, ehkä jopa hieman karu biografia Wardin ja Eklundin rankahkoista elämistä ja nyrkkeilyurista. Erittäin suositeltava elokuva. Draamapitoisuudestaan huolimatta jännittävä elokuva, jonka suorastaan ahmi alusta lopputeksteihin saakka.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!