Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 24.7.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Myrskyn keskellä kamppaileva pikkupaatti löytää hylätyn venäläisen tutkimusaluksen keskellä merta ja astuu paattiin. Sähköt on katki, eikä missään näy ristin sielua. Ahne kapteeni ajattelee palauttavansa laivan venäläisille palkkion toivossa, mutta mystiset sattumat laivalla vaikeuttavat tilannetta…

Ysäriklassikko Virus muistuttaa paljon Alienista. Elokuva on perusvarmaa viihdykettä, onhan näyttelijöissäkin sellaisia hienoja tyyppejä kuin Jamie Lee Curtis, Donald Sutherland ja Alecin jalanjälkiä kulkenut William Baldwin. Elokuva on harmillisen ennalta-arvattava, sillä vastaavia on tehty hieman liikaa. Joka tapauksessa ihan hyvä scifipläjäys.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!