Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 23.8.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Eletään viktoriaanisen Englannin 1800-lukua, jossa itsepäinen ja itsenäinen Bathsheba Everdene tutustuu lammaspaimenmieheen. Kun Everdene perii setänsä tilukset ja lammaspaimen menettää omansa, päätyy hän Everdenelle töihin. Maalaisnaisen päädyttyä kylille kosijoita löytyy joka nurkilta…

Far from the Madding Crowd on rauhallinen ja leppoisa romanttinen draamaelokuva. Heti ensiminuuteilta lähtien elokuva tempaa mukaansa, sillä se on helppoa katsottavaa, soundtrack ja miljöö on uskomattoman upeaa ja mikään ei voita kuvaankauniin Carey Mulliganin olemusta. Belgialainen Matthias Schoenaerts on yleensä rooleissaan tönkkö, mutta Mr. Oakin rooliin hän sopii hienosti. En ole lukenut kirjaa, enkä ole nähnyt vuoden 1967 elokuvaa, mutta tästä elokuvasta pidin. Hyvä leffa vaimon kanssa katsottavaksi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!