Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.9.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Sarah Baily muuttaa toiseen kaupunkiin. Koulussa Sarahin on vaikea saada kavereita, kunnes hän tutustuu kolmeen tyttöön jotka harjoittavat noituutta. Sarah kiinnostuu noituudesta, ja aloittaa tyttöjen kanssa uskomattoman seikkailun…

Muistan nähneeni tämän joskus nuorempana, mutta muuta en elokuvasta sitten muistakaan. ”Noitapiiri”, eli The Craft on kaikinpuolin hyvä ja jännittävä elokuva. Näyttelijäsuorituksissa ei ole moittimista, ja leffan juoni on teinimäisyydestään huolimatta kiinnostava. Nykyisin eniten Prison Breakin Veronicana tunnettu Robin Tunney on jo nuorenakin hyvä ja lupaava näyttelijä. Erilainen ja mielenkiintoinen elokuva teini-ikäisistä noidista.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!