Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.8.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Christian Longoa epäillään perheensä surmaamisesta. Käytettyään Meksikossa karkumatkalla ollessaan New York Timesin reportterin Michael Finkelin identiteettiä, myös Finkel kuulee tapauksesta. Ammatillisessa kriisissä oltuaan Finkel saa murhamysteerikeissin kautta lisää hommia…

En oikein tiedä mitä ajatella tästä elokuvasta, mutta pidin siitä. Päätapaus ei olisi ollut niin kiinnostava, jos olisin tiennyt siitä etukäteen. James Franco ja Jonah Hill suoriutuvat hyvin vakavissa roolisuorituksissaan, enkä edes tajunnut ajatella heidän komediallista taustaansa kuin vasta elokuvan katsomisen jälkeen. Tyylikäs ja hyvin toteutettu elokuva hyvin rankalla aihepiirillä. Pieni pettymys loppua kohden, mutta kaikin puolin katsottava ja näin isänä hieman shokeeraavakin mysteerijännäri.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!