Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.7.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Maapallolle on saapunut jääkausi ja ihmiset ovat joutuneet hakeutumaan suojaan maan alle. Retkikuntalaiset huomaavat, että leiri 5 ei enää vastaa ja päättävät lähteä tutkimaan mikä on vialla. Käy ilmi, että ongelmana ei ole enää pelkästään resurssit ja ruoka, vaan ihan jotain muuta…

The Colony on perusscifiä, jonka pääosissa näyttelee Laurence Fishburne, Kevin Zegers ja Bill Paxton. Elokuva sisältää runsaasti epäkohtia, mutta on kaikesta huolimatta ihan jännittävää katsottavaa. Omaan viihtyvyyteeni vaikutti lumimaisemat, nimittäin tuppaan pitämään niistä elokuvissa. Juoni, äksöni ja kohtaukset ovat aika peruskauraa, hieman ala-arvoista jopa, mutta kokonaisuus itselleni jostain syystä toimi riittävästi. Ihan jees.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!