Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 18.9.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Joukko pelaajaluonteisia toisilleen tuntemattomia tyyppejä kustutaan pelaamaan uuden sukupolven videopeliä. Pelaajat saavat puvut ja kypärät, joilla pääsevät virtuaalitodellisuuteen suorittamaan erilaisia tehtäviä. Vaihtoehtoinen ulottuvuus on kuitenkin vähän liiankin todellinen…

The Call Up on matalan budjetin scifielokuva, joka on yllättävänkin hyvin toteutettu. Näyttely ei ole mitään huikeaa, mutta ei mitään huonoakaan. Juonenkuljetus on ihan tarpeeksi taitavaa, vaikka olisin ehkä odottanut jonkinlaista suuremman kuvan selitystä. Näyttelijöistä yksikään ei ole mistään tuttu, mutta sekään ei haittaa. Ihan kelvollinen peliscifileffa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!