Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.11.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

On kulunut vuosia siitä kun Batman on petetty ja Bruce Wayne naamioineen kadonnut maan alle. Kun kaupunkia terrorisoi pahuuden ilmentymä Bane, Batman herää koomastaan…

Huh. Christopher Nolanin kolmatta Batman-elokuvaa ole syyttä suotta kehuttu, sillä kaksi ja puolituntinen äksöni on silkkaa timangia alusta loppuun. Näyttelijöitä nähdään lukuisia, enkä voinut olla riemastumatta kun sivurooleistakin löytyi vanhoja suosikkejani, kuten Stargate-tähti Christopher Judge. Tarina twisteineen on upea, tehosteet hienoja, äksöni silmiähivelevän kaunista, soundtrack priimaa. Jännäkakkaa sen verran että toivoa ei kertakaan katsojalle annettu liikaa. En vain näe tässä elokuvassa mitään negatiivista. Katso ihmeessä nyt heti.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!