Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.5.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Maapallolle hyökkää alienit. Eräs monista perheistä on pulassa kun tuhoa ja kuolemaa syntyy erinäisien ”aaltojen” eli vaiheiden myötä. Viimeinen vaihe on kun alienit valtaavat ihmiskehoja ja yrittävät sitä kautta päästä eroon ihmislajista. Cassie etsii veljeään samalla kun luottaminen muihin vain hankaloituu entisestään…

Chloë Grace Moretzia alkaa nähdä leffoissa yhä enemmän. 19 vuotias näyttelijätär on todistanut paikkansa viimeistään Kick-Assin ja Carrie-remaken myötä, mutta näyttelijällä tuppaa olemaan lähes yhtä ärsyttäviä ja toistuvia maneereja kuin Twilight-tähti Kristen Stewartilla, huuliensa lipomisen muodossa. Leffana The 5th Wave on tylsä ja mielikuvitukseton, sekä varmaankin enemmänkin teineille suunnattu. Juuri ja juuri jaksaa katsoa, eikä mikään ole sellaista mitä ei oltaisi nähty ennen. Plaah.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!