Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.11.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Jack Mason on koditon pummi, jota elämä on kohdellut kaltoin. Tultuaan pisteeseen, jossa hänellä ei ole mitään menetettävää, hänelle tarjotaankin töitä metsästyksen apulaisena. Metsästysmajalla käy kuitenkin ilmi että hän itse on saaliina…

Tässäkö yksi niistä elokuvista, joka on inspiroinut tarinat teoksiin kuten Battle Royale, Hunger Games, Death Race, Hostel 3? Ice T ei näytä leffassa itseltään ja tekeekin loistosuorituksen pummina. Samoin Rutger Hauer mielensä menettäneenä metsästäjänä. Leffan soundtrack luo mukavan karmivan tunnelman asialle, jonka pitäisikin olla karmiva. Leffa on hyvin toteutettu ja idea vielä siinä pisteessä, että sitä ei ole keritty pilaamaan. Hyvä, jännittävä trilleri.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!