Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.11.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Sid-laiskiainen löytää jään alta kolme pientä munaa, jotka ottaa hoiviinsa. Munista kuoriutuu kolme dinosauruksen poikasta, jotka pitävät Sidiä äitinään. Mutta poikasten oikea äiti onkin T-Rex, ja palaa pian noutamaan pienokaisiaan vieden Sidin mukanaan. Mammuttiperhe lähtee pelastamaan ystäväänsä maan uumeniin, josta heille avartuu uusi maailma – ja jossa he ovat kerrankin niitä kaikisat pienimpiä otuksia…

Ice Age 3 jatkaa hienosti siitä mihin edellinen Jääkausi-elokuva jäi. Pidän vallattomasti jokaisesta hahmosta, erityisesti tuosta hupaisasta laiskiaisesta, Sidistä. Erityisen yllättynyt ja mielissäni olin uusista hahmoista, kuten Beckistä, jota ääninäytteli maanmainio Simon Pegg hienolla brittiaksentillaan. Ice Age 3 on hauska koko perheen elokuva, jonka suosittelen katsomaan varsinkin jos olet nähnyt aikaisemmat osat.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!