Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.6.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Neljä kovamaineista ex-presidenttimaskista roistoa ovat tyhjentäneet liki 30 pankkia uskomattoman nopeasti ja viekkaasti. Poliisi ja FBI on neuvoton, kunnes pienenpienen johtolangan perusteella he saavat tietää että rikolliset ovat ehkä surffareita. FBI-agentti Utah soluttautuu surffareihin lisätiedot taka-ajatuksenaan…

Point Break on jännittävä elokuva! Se alkaa hieman hitaasti mutta vetää mukanaan viimeistään siinä vaiheessa kun pankkiryöstöt alkavat. Pidin elokuvan temmosta ja erityisesti näyttelijöistä. Keanu Reeves ei ole mielestäni kovin hyvä näyttelijä, eikä erityisemmin loistanut tässäkään elokuvassa, mutta klassikkonäyttelijät Gary Busey, Patrick Swayze, John C. McGinley, ja viimeksi Prison Breakin päätösjakson Daddyna näyttäytynyt mahtava Lori Petty.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!