Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.1.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Presidentti Abraham Lincoln on tutustunut vampyyreihin jo hyvin nuorena ja ottaa elämäntehtäväkseen siivota Amerikan kokonaan vampyyreiden hirmuvallalta…

Monesta juoniaukosta ja kliseisyydestä huolimatta Abraam Lincoln Vampire Killer on melko viihdyttävää shaibaa. Efektit ovat välillä turhia ja huvittavia, juoni vähän siinä ja siinä, mutta leffan kyllä katsoo mukisematta alusta loppuun. Näyttely on myös ihan ok, ainakin Benjamin Walkerin ja Dominic Cooperin osalta. Leffa on pettymys, mutta ei mikään surkein vampyyrileffa jonka olen katsonut. Kirja on kuulemma parempi ja vaikka en sitä olekaan lukenut, ihmettelen suuresti miksi elokuvaa ei oltu tehty vielä tarkemmin sen pohjalta. Liian köykäinen panostus kässäriin. Silti, ihan jepa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!