Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.11.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

George Grieves täyttää 40-vuotta. Syntymäpäiviensä jälkeisenä päivänä Georgella on rutiinitarkastus sairaalassa, jossa tähystetään hänen suoltaan. Kaikki menee kuitenkin pahasti pieleen kun potilas Grieves sekoitetaan potilas Grieviekseen ja hänelle suoritetaan rutiinisuolitähystyksen sijaan hermoratojen katkaisu tähystyksellä. George vaipuu syvään koomaan itse sitä luonnollisesti tietämättään. Koomassa hän elää syntymäpäiväänsä uudelleen ja kokee kammottavia pelkotilanteita…

Kauhuleffa muka. Ensimmäisen tunnin aikana elokuva tuntui enemmänkin draamalta, ja sitä se mielestäni olikin. Ihan kiintoisa leffa, mutta tällaisia on jo nähty paljon parempiakin. Näyttelijöistä en ollut koskaan kuullutkaan, ainoastaan mm. Smallvillestä ja muista tv-sarjoista tuttu Kyle Gallner oli entuudestaan hieman tutumpi. Ei missään nimessä kauhuelokuva, mutta kohtuullinen draamatrilleri.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!