Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.10.2004, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 20 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 16-vuotias.

Eletään elvismäistä 70-lukua yhdysvalloissa, jossa huumediilerit ovat päässeet valloilleen. Kaksi ääliömäistä poliisia laitetaan toistensa pareiksi ja he alkavat selvittää miehen murhaa, josta tuleekin kaikkien aikoijen huumejahti. Miehen murhanneet diilerit ovat keksineet uutta hajutonta ja makeampaa kokaiinia, jossa on silti samat ominaisuudet. Starsky & Hutch saavat sitä käsiinsä, mutta poliisi ei tunnista sitä aidoksi, joten heidät hyllytetään. Starsky & Hutch kuitenkin sinnikkäästi jatkavat juttua ja lopulta he ansaitsevat työpaikkansa takaisin.

Kieltämättä elokuva oli hauska, mutta ei silti niin hauska, että sille olisi voinut antaa enemmän tähtiä. Elokuva oli mielenkiintoinen, sillä se keskittyi suoraan 70-luvulle, vaikka välillä ei siltä tuntunutkaan. Tuli mieleen… Starsky & Hutch on vähän sama kuin nuija & tosinuija, mutta vähän viisaampia silti. Kokonaisuutena ihan hauska elokuva; typerykset jahtaamassa huumediilereitä. Mikäs siinä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!