Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 29.6.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Nashawn on pienestä pitäen tykännyt lentokoneista, niin leluista kuin oikeistakin. Isona hänestä ei kuitenkaan tullut lentokapteenia, vaan hän epäonnistui jopa tavallisena matkustajana. Lentoyhtiön tapettua hänen koiransa ja jumituttuaan wc-pönttöön Nashawn haastoi lentoyhtiön oikeuteen. Oikeusjuttu oli menestys, ja Nashawn sai miljoonia korvaukseksi. Rahoilla hän päätti perustaa oman lentoyhtiön…

Tummalla huumorilla höystetty komedia Soul Plane tarjoaa viihdettä löyhällä juonella. Juoni sisälsi aukkoja, ja oli hyvin epärealistinen, mutta se oli odotettavissa. Vastaavaa juonenkuljetusta olen nähnyt ennenkin, vähän liikaakin. Olisi voinut olla huonompikin. Snoop Dogg ei ole näyttelijänä kaksinen, sen sijaan pidin muiden suorituksista. Hauskaa niggahuumoria, ei yhtään sen enempää eikä vähempää.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!