Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.7.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Neljä lukiotyttöä ovat kyllästyneitä pikkukaupunkiinsa ja kaipaavat kevättauolle muun koululaisporukan kanssa. Kun kaverusten säästöt eivät riitäkään, he päättävät ryöstää läheisen kuppilan. Retki saa alkaa ja hirmuiset pileet pistetään pystyyn länsirannikolla. Kun ystävykset joutuvat putkaan huumeidenkäytön seurauksena, porukan ujoin ja herkin Faith haluaa kotiin. Muut jäävät bailaamaan pahamaineisen Alien-nimisen rikollispomon kanssa…

Minulla oli suuret odotukset tälle pätkälle. Traileri ja esihehkutus sanoivat ihan muuta. Kuvittelin leffan olevan ärjy, nopeatempoinen teiniäksöni, mutta se olikin tekotaiteellinen juoneton tekele, jossa ei ollut muuta hyvää kuin James Francon muuntautumiskyky ja tissit ja pyllyt. Eniten ärsytti elokuvan hitaus ja jatkuvat toistot. Juoni osoittautui aivan naurettavaksi ajanhukaksi. Skippaa tämä!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!