Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 5.2.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Skinwalkersit ovat ihmisiä, joista tulee öisin susia, eli vähän kuin ihmissusia, mutta ei kuitenkaan. Skinwalkerit ovat jakautuneet kahtia, hyviksiin ja pahiksiin. Pahiksille ihmissusius on kuin huumetta, he haluavat kirouksen jatkuvan. Hyviksille kirous on kirous, eikä muuksi muutu. Profetia sanoo kuitenkin että on olemassa poika, joka voi vapauttaa skinwalkerit kirouksestaan…

Jotenkin Skinwalkers on puitteiltaan hyvä elokuva, mutta ei osaa vakuuttaa katsojaa. Repliikit ovat teennäisiä ja irrallisia, ja juonessa on ihan kummia aukkoja. Näyttelijäsuoritukset ovat pinnallisia ja – kuten sanottua – hyvin teennäisiä. Leffassa olisi ollut ainesta johonkin, mutta se ei yltänyt niin pitkälle kuin olisin odottanut. Loppupeleissä kuitenkin katsottava elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!