Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 18.3.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Teddy on etsivä, joka lähtee Shutter -saarelle tutkimaan kadonneen rikollismielisairaan tapausta. Parinsa Chuckin kanssa Teddy pääsee aina vain syvemmälle seuraamalla johtolankoja. Mielisairaalavankilan henkilökunta herättää kuitenkin epäilystä, ja pian Teddy saa kuulla olevansa osa isoa salaliittoa…

Shutter Island on jännittävä elokuva. Leffassa on erinomainen juoni ja hyvät näyttelijät. Pidin siitä että Leo näytteli kerrankin trillerissä, eikä missään perus hömppädraamassa. Mark Ruffalo oli hyvä suorituksessaan, ja kerrankin nautin myös isonenäisen Ben Kignsleymme roolisuorituksesta. Juonikuviot ja ratkaisut ovat tässä elokuvassa poikkeuksellisia. Hieno ohjaustyö kunnioitetulta Martin Scorseselta.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!