Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.6.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Brandonilla on hyvä työpaikka ja asunto. Poikamieselämä kukoistaa ja Brandon on kyltymätön seksiaddikti. Päivittäisiin touhut menee maksullisten naisten ja videomateriaalin lisäksi perinteisiin irtosuhteisiin. Yksityiselämä häiriintyy kun Brandonin ongelmainen sisko asettuu taloksi määrittelemättömäksi ajaksi…

En tiedä mikä tämän elokuvan tavoite on, kuvailla häpeää vai saada katsoja häpeilemään, jölperöitä ja tissejä näytettiin nimittäin sen verran paljon että pehmopornon puolelle menee – oli miten oli, leffa tavallaan onnistuu tavoitteessaan. Leffan näyttely ja tunnelma on esimerkillistä, mutta en oikein syttynyt elokuvan juonirakenteluun enkä tarinan kannatteluun. Elokuva on aivan liian tylsä ja epäviihdyttävä. Leffan draama on asetelmaltaan simppeliä, eikä oikein johda mihinkään. Näyttelyn lisäksi elokuvasta ei oikein löydy mitään hienoa. Kerrontatapa pysyy kyllästymiseen asti paikallaan kun samaa naamaa tai kohtausta kuvataan kymmeniä minuutteja. Mistä sitten jäikään kiinni, en pitänyt kokonaisuudesta.

  • Katsottu ja arvioitu : 17.6.2012 Arvion kirjoitti Roni Laukkarinen@rolle
  • Genret:

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!