Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.11.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Koettuaan äidin/puolison kuoleman, yksilapsisen perheen isällä ja tyttärellä on kylmähköt välit. Kun 16-vuotias tyttärensä katoaa jälkiä jättämättä, epätoivoinen isä kirjautuu tyttären koneelle löytääkseen vinkkejä hänestä…

Aneesh Chaganty ohjaama kokopitkä debyytti on omaperäinen kokemus. Leffa on nimittäin kuvattu pelkästään tietokoneiden näytöllä näkyvien pikaviestimien ja Facetimejen näkökulmasta. Silti siitä saa oikein hyvin otteen. John Cho on monelle tullut tutuksi lähinnä Harold & Kumarin Haroldina, mutta Cho osaa suoriutua hienosti myös vakavista rooleista, näköjään. Jännittävä, arvailemaan pistävä trilleri. Bravo, Chaganty, seuraan uraasi jatkossakin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!