Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.4.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Traagisesta tapahtumasarjasta on kulunut kymmenen vuotta. Selviytyjä Sidney Prescott on tullut kuuluisaksi kirjansa myötä. Hän ja kumppanit saavat kokea kauhun tunteet uudestaan kun Ghostface tekee näyttävän revanssin…

Scream 4 oli parempi kuin odotin. Leffa onnistuu olemaan samalla hauska ja jännittävä. Leffa on ihan onnistunut pläjäys soundtrackista näyttelysuorituksiin. Juoni ei kuitenkaan ollut ihan niin silmät päästä pudottava kuin mitä kuvittelin, etenkään loppuratkaisuun ja tietynlaiseen leffan pitkittämiseen en ollut tyytyväinen. Jotkut hahmot ja katsojaa tyhmänä pitävät epäkohdat ärsyttivät äärettömän paljon. Kokonaisuutena kuitenkin katsottava elokuva. Scream 4 on ainakin paljon parempi kuin aiemmat osat, ensimmäistä leffaa ei tietenkään lasketa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!