Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 24.12.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Leslie Vernon on mystinen murhaaja, kuten Texasin moottorisahamurhaaja, Halloweenin Michael Myers tai Freddy tai Jason. Dokumenttia kuvaava ryhmä pääsee tutustumaan Leslieen läheltä ja näkemään kuinka hän suunnittelee ja toteuttaa hirmutekonsa…

Tässäpä vasta eriskummallinen musta komedia. Leffan huumori on outoa ja leffa lähtee liikkeelle aika hitaasti. Tähän genreen elokuva on kuitenkin oivasti omaperäinen, sillä puolet on kuvattu mukadokumenttimaiseen tyyliin. Kokonaisuutena katsottava, mutta odotin ylistysten perusteella jotain muuta. Näyttelystä lähtien kaikki on aika jees, vaikka leffa loppuukin hieman töksähtäen. Jännä nähdä Robert Englundia kerrankin ”fiksussa” roolissa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!