Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 6.10.2019, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 5 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 31-vuotias.

Musiikintäyteinen Rocketman kertoo inspiroivan tarinan Elton Johnin läpimurron vuosista, jolloin ujosta pianovirtuoosi Reginald Dwightista kuoriutuu kansainvälinen supertähti. Elokuvan tarinaa kuljettavat Elton Johnin rakastetuimmat kappaleet, jotka elokuvassa esittää nimiroolissa loistava tähti Taron Egerton. Muissa rooleissa nähdään Jamie Bell Eltonin tuotannon pitkäaikaisena sanoittajana Bernie Taupinina, Richard Madden Eltonin ensimmäisenä managerina John Reidinä ja Bryce Dallas Howard Eltonin äitinä.

Rocketman on ennen kaikkea Taron Egertonin taidonnäyte. Huikea suoritus. Opin myös Elton Johnista paljon. Erikoinen jantteri. Erittäin suositeltava biografia yhdestä nykyajan suurimmasta muusikosta.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!