Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 7.5.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Holt ja Julia ovat nuoripari, jotka aloittavat etäsuhteen kun Holt muuttaa kauemmas opiskelemaan. Koulun eräs filosofisista opettajista tekee experimenttiä löydettyään videon, jonka katsottua puhelin soi ja puhelimesta kuuluu ”seitsemän päivää”. Samaran kirous on täällä taas…

Melkein 20 vuotta originaalin jälkeen, 15 vuotta remaken ja 12 vuotta jatko-osa remaken jälkeen julkaistaan Rings – tarina, jonka olimme jo unohtaneet. Leffa kierrättää jonkin verran tuttua matskua ja uudet ideat tuntuvat kaukaa haetulta. Lisäksi vuonna 2017 ei ole kovin uskottavaa metsästellä VHS-kasetteja. Kökköä, semikarmivaa, seminäyteltyä pehmokauhua. Vain aiempien nähneille, kuriositeettisyistä. Katso japanilainen Ringu tai Kidmanin tähdittämä The Ring, jos aihe kiinnostaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!