Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.5.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

George on koulun yleinen kiusaaja, jonka uhriksi Sam on joutunut jatkuvasti. Kun Sam saa jälleen Georgelta pataan, hän menee isoveljen Rockyn puheille. Rocky on sitä mieltä että Georgelle pitäisi kostaa, ja porukka rupeaa suunnittelemaan hänelle pientä kepposta. Kepponen menee kuitenkin pahasti pieleen…

Mean Creek on elokuva, joka vetää hiljaiseksi. Se kertoo hienosti kiusaajan sielunelämästä. Leffa on ilmiömäisen hyvin näytelty siihen nähden että suurin osa näyttelijöistä ovat/olivat lapsia. Jännitys jota elokuva tuo on erilaista ja leffan vaikutus on simppelin luonnollinen. Elokuva antaa hyviä pointteja ja on kokonaisuudessaan sellainen, joka pitäisi mielestäni jokaisen nähdä. Hyvä opetus, hyvä muistutus meille kaikille, että olemme kaikki ihmisiä haavoinemme. Suosittelen ehdottomasti katsomaan tämän, jos et ole vielä nähnyt. Katso myös tämän elokuvan innoittama kirjoitus blogissani.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!